Bofællesskabet Sønderhaven

Bofællesskabet Sønderhaven

Sønderhaven i Brædstrup

Har du lyst til at være en del af et bofælleskab for seniorer, hvor godt naboskab, fællesskab, tryghed og mulighed for udfoldelse prioriteres?

Midt i den ”lille by i byen”, som Sønderhaven kaldes i lokale folkemunde, danner fælleshuset ramme for 26 boliger der er en del af et bofællesskab.

Sønderhavens Bofællesskab med samlingspunkt i Fælleshuset, samler beboere, med fokus på aktiviteter og nye venskaber – ideen med Fælleshuset er, at danne et godt grundlag for mere socialt liv, selvom man bor i sin egen lejlighed.

Fælleshuset giver mulighed for at arrangere foredrag, fællesspisning, bowlingture, fisketure, sangaftener og mange andre aktiviteter, som kan forme nye relationer og et stærkt fællesskab, hvor ingen føler sig alene. Tryghed, samhørighed og nærvær er i højsædet.

Det er beboerne selv der sætter rammerne for hvordan Fælleshuset skal bruges og hvor ofte, men når man er en del af fælleshuset, forventes der at man har lyst til at bidrage aktivt – det er selvfølgelig altid okay at trække sig tilbage til egen bolig, de dage, hvor overskuddet ikke er så stort.

I kan læse meget mere om Sønderhaven på vores hjemmeside, www.sonderhaven.dk,

Ved spørgsmål er I velkomne til at kontakte os på kontakt@peja-ejendomme.dk eller ringe på tlf. nr. 93 10 99 00.

Se hvordan dit næste hjem ser ud

Hent kataloget her

Find en bolig der matcher jeres behov

Bemærk! 3. etape har forventet indflytning 1/11-2021.

Find din bolig