Om området

Boliger med central placering

Brædstrup ligger centralt i Østjylland mellem Horsens og Silkeborg (15-20 minutters kørsel), men også i komfortabel pendlerafstand til Velje, Herning og Aarhus.

Byen har ca. 3.700 indbyggere og oplever i disse år en gunstig udvikling med byudvikling og et stigende indbyggertal.

Byen har et varieret handelsliv, en god skole, et stort og velfungerende foreningsliv og mange engagerede borgere, der fx arrangerer byfester og andre sociale arrangementer, der giver et godt sammenhold og fællesskab i byen.

Lyse stunder, inde og ude

Lejlighederne bliver indrettet, så de får masser af lysindfald og luft – og med afsæt i en moderne, minimalistisk og skandinavisk-inspireret tilgang til indretning. I indretningen er der lagt vægt på en høj grad af funktionalitet og på at åbne op mod de grønne fællesarealer og omgivelser.

Alle lejligheder har enten altan eller direkte udgang til de grønne områder, så der er optimale muligheder for udeliv og godt naboskab. Indvendigt bliver lejlighederne lyse og udstyret med kvalitetsklinker og moderne, slidstærkt laminatgulv.

I hjertet af Brædstrup

I Brædstrup finder du alt hvad du har brug for.

Indkøb – 200 m, Café og restaurant – 250m, Brædstrup bymidte – 150 m, Skole og SFO – 600 m, Sportshaller – 650 m, Svømmehal – 600 m, Folkeparken – 200 m, Ring Sø – 1,4 km, Den Genfundne Bro / Gudenåen – 6,6 km, Horsens – 20 km, Silkeborg – 24,5 km, Aarhus – 49 km, Himmelbjerget – 20 km.

Moderne inventar og udstyr

Lejlighederne får derudover alt i moderne udstyr. Køkkener fra HTH med alt i moderne hvidevarer, som fx ovn med pyrolyse, induktionskomfur og stort køle-fryseskab.

Der er mulighed for at leje energirigtig vaskemaskine og tørretumbler.

Se hvordan dit næste hjem ser ud

Hent kataloget her

Find en bolig der matcher jeres behov

Bemærk! 3. etape har forventet indflytning 1/11-2021.

Find din bolig